Dr. Kollárné Déri Kriszti derűnagykövet, a "derűbarát" karitatív program kidolgozója és útraindítója

Pintér Netti derűnagykövet, a "derűbarát" karitatív projekt programigazgatója

A derűterápiás program szervezői: a MAGYAR COACHSZÖVETSÉG 2008. ALAPÍTVÁNY és a NEMZETKÖZI HUMÁNTANÁCSADÓI VÉDŐERNYŐ, AZ IACM.

 

ADATAINK

KAPCSOLAT

 

A nemzetközi téren is aktív kapcsolatokkal rendelkező humántanácsadói közösségünk elsődleges célja az, hogy a jóléti szolgáltatásnak számító tanácsadási, életjavítási programokat hozzáférhetővé tegye hátrányos helyzetű, beteg, idős vagy más módon rászoruló idős személyek számára. A csoport legfontosabb feladata, hogy a derűterápiát, úgyis mint életszemléletet,, helyes és gyümölcsöző életviszonyulást és mint terápiás módszert Magyarországon is meghonosítsa az úgynevezett Biomedical -biomedikális- tudományos kutatási projekt részeként és annak gyakorlati alkalmazásaként elérhetővé tegye a leginkább szükséget szenvedők részére.

A szervezet önkéntes tagjai és a hozzá csatlakozó karitatív személyek kórházakban, szociális intézményekben, idősotthonokban derűterápiás csoportos foglalkozásokat és egyéni támogatásokat nyújtanak rászorulók számára teljesen ingyenesen. Hogy minél többen elsajátíthassák ezt a tudományosan és a gyakorlat oldaláról is többszörösen bizonyított módszert és élvezzék a derűterápiás foglalkozásokat, a Te segítségedrre és az Ön segítségére van szükség!

Az Alapítvány és a tanácsadói közösség vezetői és legfőbb támogatói a Dr. Kollár Iskola. Kérjük, ismerj meg, ismerjen meg minket!

Komoly és fajsúlyos: Déri Kriszti és PhD Dr. Kollár József

Laza, könnyed "ismerj meg minket!"

 

CÉLJAINK

"FOGADJ ÖRÖKBE!"

Önkénteseket keresünk

FOGADJ VELÜNK DERŰBARÁTSÁGOT!

LÉGY A DERŰNAGYKÖVETÜNK!

DERŰBARÁT SZERVEZET PROGRAMOT HÍRDETÜNK

PÁLYÁZZ A DERŰTERÁPIÁS FOGLALKOZÁSAINKRA! 

 

Tarts velünk, tartson velünk, segítsünk együtt!

 

Hálásan köszönjük a támogatásokat!
Bankszámlaszám:

Humántanácsadók, Coachok és Mediátorok Országos Lefedettségű, Nemzetközi Ernyőszervezete és Érdekvédelmi Szövetsége Egyesület

 

Budapest Bank 10104105-07147000-01003007

(Közleménybe kérjük beírni: "SZERKÓ")

CÉLKITŰZÉSÜNK 👍


A nemzetközi téren is aktív kapcsolatokkal rendelkező humántanácsadói közösségünk elsődleges célja az, hogy a jóléti szolgáltatásnak számító tanácsadási, életjavítási programokat hozzáférhetővé tegye hátrányos helyzetű, beteg, idős vagy más módon rászoruló személyek számára.
A csoport legfontosabb feladata, hogy a derűterápiát, úgyis mint életszemléletet,, helyes és gyümölcsöző életviszonyulást és mint terápiás módszert Magyarországon is meghonosítsa az úgynevezett Biomedical -biomedikális- tudományos kutatási projekt részeként és annak gyakorlati alkalmazásaként elérhetővé tegye a leginkább szükséget szenvedők részére.
 
 
EGY FONTOS PROJEKTFELADATUNK A SOK KÖZÜL 😲
 
A szervezet önkéntes tagjai és a hozzá csatlakozó karitatív személyek kórházakban, szociális intézményekben, idősotthonokban derűterápiás csoportos foglalkozásokat és egyéni támogatásokat nyújtanak rászorulók számára teljesen ingyenesen.
Hogy minél többen elsajátíthassák ezt a tudományosan és a gyakorlat oldaláról is többszörösen bizonyított módszert, egy DERŰTERÁPIÁS MÓDSZERTANI KÉZIKÖNYV ÉS GYAKORLATI PÉLDATÁR elkészítésére és kiadására vállalkozunk és ehhez kapcsolódóan a "derűbarűt" önkéntes karitatív segítő hálózatot szeretnénk életre hívni és életben is tartani..
Ehhez szeretnénk anyagi segítséget kérni mindazoktól, akik fontosnak tartják örömet, szeretetet, megnyugvást és derűt, juttatni betegek, betegeket ápoló, elkeseredett és megfáradt hozzátartozók, áldozatos munkát vállaló szociális és egészségügyi dolgozók mindennapjaiba és munkájába.
 
Önkénteseket keresünk
 
AMIRE EGYEBEK MELLETT GYŰJTÜNK ❤
 
DERŰTERÁPIÁS SZAKKÖNYV, MÓDSZERTANI KÉZIKÖNYV ÉS GYAKORLATI PÉLDATÁR szerkesztéséra és kiadására kérünk segítséget Öntől és tőled!
 
MIÉRT FONTOS EZ? 🤪
 
Nézzünk körül! Magyarország élvonalbeli egy negatív ranglistán: depressziós betegek, más pszichés zavarok és öngyilkosságok vonatkozásában szomorú statisztikával szolgál ez az ország. "Hogy vagy?" kérdésre legtöbbünkből megállíthatatlanul ömlik a panasz. Kilátástalan élethelyzetekről beszélnek azok is, akiknek egyébként még volna muníciójuk. Idősek, betegek elkeseredetten kapaszkodnak a múltba és a még nem létező jövőbe.
De akkor ki él egy boldog és megismételhetetlen jelent?
Tudományos vizsgálatok igazolják, hogy a derűs ember nagyságrendekkel egészségesebb és betegség esetén gyorsabban, eredményesebben gyógyítható. Egy derűs szervezet, közösség nagyobb elköteleződésre, lojalitásra számíthat a tagjaitól. A derűs vezető jelentős sikerekre képes. A derűs iskola okos felnőttkorhoz segít. A derűs család öngondoskodó és szilárd bázist jelent.
Éljük hát így azt a boldog és megismételhetetlen jelent!
 
DERŰ egy átfogó életszemlélet, keret és ablak a világra. A derűs ember vitális és minőségi életet él. Kiegyensúlyozott testi-lelki kondíciókkal bír, jó ügyekért mobilizálható, bármikor képes önmagán és másokon is segíteni.
A DERŰt születésünkkor ajándékba kapjuk, jó esetben eleve magunkkal hozzuk.  A DERŰt (derűs vezetői és szervezetvezetési módszerek, derűs gondolkodásmód és attitűd) okosan meg- és újratervezhetjük és ezzel szabadon alakíthatjuk magunk és mások számára a lehetőségek terét egy életen át .A DERŰ tanítható és tanulható. Tanítandó és tanulandó!
A DERŰ a hétköznapokban, betegség, öregség és más nehézségek közepette gyakran megkopik, sőt elapadhat.  
A DERŰTERÁPIA derűforrások újranyitásában, aktiválásában nyújt hathatós támogatást.
 
A DERŰTERVEZÉS a XXI. századi kreatív elme funkciója és terméke. Felelősek vagyunk érte és egymásért!