SEGÍTSÉGET KÉRÜNK

 Nekünk is segítségre van szükségünk, hogy segíthessünk:

 

CÉLKITŰZÉSÜNK


A nemzetközi téren is aktív kapcsolatokkal rendelkező humántanácsadói közösségünk elsődleges célja az, hogy a jóléti szolgáltatásnak számító tanácsadási, életjavítási programokat hozzáférhetővé tegye hátrányos helyzetű, beteg, idős vagy más módon rászoruló személyek számára.
A csoport legfontosabb feladata, hogy a derűterápiát, úgyis mint életszemléletet,, helyes és gyümölcsöző életviszonyulást és mint terápiás módszert Magyarországon is meghonosítsa az úgynevezett Biomedical -biomedikális- tudományos kutatási projekt részeként és annak gyakorlati alkalmazásaként elérhetővé tegye a leginkább szükséget szenvedők részére.
 
 
 
EGYIK FŐ FELADATUNK
 
A szervezet önkéntes tagjai és a hozzá csatlakozó karitatív személyek kórházakban, szociális intézményekben, idősotthonokban derűterápiás csoportos foglalkozásokat és egyéni támogatásokat nyújtanak rászorulók számára teljesen ingyenesen.
Hogy minél többen elsajátíthassák ezt a tudományosan és a gyakorlat oldaláról is többszörösen bizonyított módszert, egy DERŰTERÁPIÁS MÓDSZERTANI KÉZIKÖNYV ÉS GYAKORLATI PÉLDATÁR elkészítésére és kiadására vállalkozunk.
Ehhez szeretnénk anyagi segítséget kérni mindazoktól, akik fontosnak tartják örömet, szeretetet, megnyugvást és derűt, juttatni betegek, betegeket ápoló, elkeseredett és megfáradt hozzátartozók, áldozatos munkát vállaló szociális és egészségügyi dolgozók mindennapjaiba és munkájába.
 
 
AMIRE EGYEBEK MELLETT NAGYON GYŰJTÜNK
 
DERŰTERÁPIÁS SZAKKÖNYV, MÓDSZERTANI KÉZIKÖNYV ÉS GYAKORLATI PÉLDATÁR szerkesztéséra és kiadására kérünk segítséget Öntől és tőled!
 
MIÉERT FONTOS EZ?
 
Nézzünk körül! Magyarország élvonalbeli egy negatív ranglistán: depressziós betegek, más pszichés zavarok és öngyilkosságok vonatkozásában szomorú statisztikával szolgál ez az ország. "Hogy vagy?" kérdésre legtöbbünkből megállíthatatlanul ömlik a panasz. Kilátástalan élethelyzetekről beszélnek azok is, akiknek egyébként még volna muníciójuk. Idősek, betegek elkeseredetten kapaszkodnak a múltba és a még nem létező jövőbe.
De akkor ki él egy boldog és megismételhetetlen jelent?
Tudományos vizsgálatok igazolják, hogy a derűs ember nagyságrendekkel egészségesebb és betegség esetén gyorsabban, eredményesebben gyógyítható. Egy derűs szervezet, közösség nagyobb elköteleződésre, lojalitásra számíthat a tagjaitól. A derűs vezető jelentős sikerekre képes. A derűs iskola okos felnőttkorhoz segít. A derűs család öngondoskodó és szilárd bázist jelent.
Éljük hát így meg ezt a boldog és megismételhetetlen jelent!
 
DERŰ egy átfogó életszemlélet, keret és ablak a világra. A derűs ember vitális és minőségi életet él. Kiegyensúlyozott testi-lelki kondíciókkal bír, jó ügyekért mobilizálható, bármikor képes önmagán és másokon is segíteni.
A DERŰt születésünkkor ajándékba kapjuk, jó esetben eleve magunkkal hozzuk.  A DERŰt (derűs vezetői és szervezetvezetési módszerek, derűs gondolkodásmód és attitűd) okosan meg- és újratervezhetjük és ezzel szabadon alakíthatjuk magunk és mások számára a lehetőségek terét egy életen át .A DERŰ tanítható és tanulható. Tanítandó és tanulandó!
 
A DERŰ a hétköznapokban, betegség, öregség és más nehézségek közepette gyakran megkopik, sőt elapadhat.  
 
A DERŰTERÁPIA derűforrások újranyitásában, aktiválásában nyújt hathatós támogatást. A DERŰTERVEZÉS a XXI. századi kreatív elme funkciója és terméke.
Felelősek vagyunk érte és egymásért!
 

Támogatóinknak hálásan köszönjük:

CÉLJAINK

"FOGADJ ÖRÖKBE!"

Bankszámlaszám:

Budapest Bank 10104105-07147000-01003007

(Közleménybe kérjük szépen beírni: "SZERKÓ")