"Fogadj örökbe" egy nagymamát vagy nagypapát!

Az a célunk, hogy idősotthonokban vagy jórészt otthon éldegélve senki ne maradjon magányosan!

 A babák mellett működik a védőnői hálózat, de az idős embereknek nincs mentora. Hogy lehet ez? 

A bántalmazott nőket, serdülő kamaszokat meghallgatják telefonos segítők, ki hallgatja meg végtelen türelemmel az időseket?

A gyerekeknek van játszópajtásuk, de ki nevet az öregekkel?

 A karitatív derűbarát és derűnagyköveti hálózatunkat szeretnénk minden erőnkkel kibővíteni annak érdekében, hogy valamennyi rászoruló, magányos idős emberhez eljuttassuk a derűt! A Te segítségeddel és az Ön adományából lehetőségünk lesz idős közösségekbe, egyedülléttől szenvedő nagyihoz vagy nagypapáhz elküldeni egy-egy önkéntesünket, aki a kidolgozott és tudományosan megalapozott, auditált derűterápiás technikákkal megtanítani a jelenben lenni, élvezni a születéstől a halálig rendelkezésünkre álló egyszeri és megismételhetetlen csodát!

MI MEGHALLGATJUK, JÁTSZUNK VELE, FELOLVASUNK NEKI, TÁNCOLUNK EGYET, DERŰRE HANGOLJUK, ELVARÁZSOLJUK!

A szervezet önkéntes tagjai és a hozzá csatlakozó karitatív személyek kórházakban, szociális intézményekben, idősotthonokban derűterápiás csoportos foglalkozásokat és egyéni támogatásokat nyújtanak rászorulók számára teljesen ingyenesen. Hogy minél többen elsajátíthassák ezt a tudományosan és a gyakorlat oldaláról is többszörösen bizonyított módszert és élvezzék a derűterápiás foglalkozásokat, a Te segítségedrre és az Ön segítségére van szükség!

Támogatóinknak hálásan köszönjük: Bankszámlaszám:

Budapest Bank 10104105-07147000-01003007

(Közleménybe kérjük szépen beírni: "SZERKÓ")